bilde av: Ellie Goulding til Bergenfest! kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Ellie Goulding til Bergenfest!

Vi gleder oss over å kunne føre til papiret en av favorittsetningene til enhver musikkfestival: En av verdens største popstjerner kommer på besøk!

Siden hun i 2010 ble tildelt BBC sin The sound of 2010-pris og mottok den høythengende Critics' Choice-utmerkelsen på Brit Awards, har britiske Ellie Goulding vært en av populærmusikkens største og mest markante skikkelser. Siden debuten har hun levert tre bestselgende album og en lang rekke kolossale hits: LightsBurnAnything Could HappenOn My Mind og Grammy-nominerte Love Me Like You Do er kun toppen av isfjellet. 

”Goulding lager storslagen, elektronisk popmusikk med hjertet i hånda og nervene på utsida, med en melodisikkerhet og energioppbygging som får det til å virke som hun ikke har annet et hits på lager”, skrev Dagbladet i sin rosende anmeldelse av Gouldings 2014-konsert i Spektrum. Goulding er lydsporet til en gigantisk festkveld, med andre ord.  

Eller Goulding spiller på Bergenfest torsdag 15. juni, samme dag som allerede annonserte Passenger. Flere spennende navn vil bli annonsert etter hvert. 

Følg bergenfest