Cashless

Ved større arrangementer der vi har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.  

Cashless kortet kan benyttes på andre festivaler og arrangement som har Cashless i gyldighetsperioden. Se arrangementskalender på www.cashless.no

Pris 
Kortet har en årspris på kroner 50,- det er ingen transaksjonskostnader ved bruk av Cashless kortet.

Ved kjøp skannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo. Transaksjonen tar kun noen få sekunder. NB: kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter og lignende. På cashless.no finner du alle opplysninger om kortet, refusjon av innestående beløp mm. Gå til cashless.no her >>

Slik fyller du opp kortet:  
Du kjøper og fyller opp Cashless kortet på egne påfyllingsstasjoner på området – så husk bankkortet ditt. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke gjenstående beløp på stasjoner inne på konsertområdet. Påfylling kan også gjøres på www.cashless.no, så er alt klart før du kommer. 

Refundering av ubenyttet beløp:
Ubrukt beløp etter festivalen kan refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering så lenge kortet er gyldig. Så husk å ta ut en refunderingskvittering før du forlater festivalområdet! Kortet kan refunderes i hele gyldighetsperioden, og i inntil 4 år etter at kortets gyldighetsdato er utløpt.

Merk; etter utløp av gyldighetsdato må kortet sendes inn for refundering (gjelder ikke for kort kjøpt før 2013). Dette fordi ubrukt beløp er fysisk lagret i selve kortet, og uten refunderingskvittering (hvor kortet tømmes elektronisk) må kortet tømmes manuelt for å kunne overføre penger tilbake til din konto. På ubrukt beløp som ikke er refundert før kortets gyldighetsdato utløper, tilfaller et administrasjonsgebyr.

Les mer om refundering på www.cashless.no.

Både påfylling av kort og henting av refunderingskvittering for ubrukt beløp gjøres på påfyllingsstasjonene.

Slik fyller du på kortet ved påfyllingsstasjonene:
1.  Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen
2.  Velg det beløpet du ønsker å fylle på
3.  Sett kortet ditt gjennom bankkortterminalen
4.  Tast kode og klar
5.  Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren. Dette tar noen få sekunder 

Slik refunderer du ubrukt beløp med gyldig kort:
1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen. 
2. Trykk på «Refusjon» 
3. Ta med kvittering som skrives ut 
4. Kvitteringen inneholder en refunderingskode og et kortnummer som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet. 
5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no og refunder beløpet til ønsket konto. 

Merk at saldo på kortet vil stå som «Kr 0» etter at kvittering er hentet ut. Glemmer du å få med deg kvittering før du forlater festivalområdet, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for refundering.

VIKTIG INFORMASJON: 
Mistet kort, med eller uten beløp, erstattes ikke. 

Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12 det året det er kjøpt. Refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen!  

Ubrukt beløp kan refunderes i inntil 4 år etter utgått gyldighetsdato på kortet. For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering. Gjelder ikke for kort kjøpt før 2013! 

Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no

Logg inn her