Cashless

Ved større arrangementer der vi har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.  

Cashless kortet kan benyttes på andre festivaler og arrangement som har Cashless i gyldighetsperioden. Se arrangementskalender på www.cashless.no

Pris 
Kortet har en årspris på kroner 50,- det er ingen transaksjonskostnader ved bruk av Cashless kortet.

Ved kjøp skannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo. Transaksjonen tar kun noen få sekunder. NB: kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter og lignende. På cashless.no finner du alle opplysninger om kortet, refusjon av innestående beløp mm. Gå til cashless.no her >>

Slik fyller du opp kortet:  
Du kjøper og fyller opp Cashless kortet på egne påfyllingsstasjoner på området – så husk bankkortet ditt. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke gjenstående beløp på stasjoner inne på konsertområdet. Påfylling kan også gjøres på www.cashless.no, så er alt klart før du kommer. 

Refundering av ubenyttet beløp:
Ubrukt beløp etter festivalen kan refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering så lenge kortet er gyldig. Så husk å ta ut en refunderingskvittering før du forlater festivalområdet! Kortet kan refunderes i hele gyldighetsperioden, og i inntil 4 år etter at kortets gyldighetsdato er utløpt.

Merk; etter utløp av gyldighetsdato må kortet sendes inn for refundering (gjelder ikke for kort kjøpt før 2013). Dette fordi ubrukt beløp er fysisk lagret i selve kortet, og uten refunderingskvittering (hvor kortet tømmes elektronisk) må kortet tømmes manuelt for å kunne overføre penger tilbake til din konto. På ubrukt beløp som ikke er refundert før kortets gyldighetsdato utløper, tilfaller et administrasjonsgebyr.

Les mer om refundering på www.cashless.no.

Både påfylling av kort og henting av refunderingskvittering for ubrukt beløp gjøres på påfyllingsstasjonene.

Slik fyller du på kortet ved påfyllingsstasjonene:
1.  Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen
2.  Velg det beløpet du ønsker å fylle på
3.  Sett kortet ditt gjennom bankkortterminalen
4.  Tast kode og klar
5.  Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren. Dette tar noen få sekunder 

Slik refunderer du ubrukt beløp med gyldig kort:
1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen. 
2. Trykk på «Refusjon» 
3. Ta med kvittering som skrives ut 
4. Kvitteringen inneholder en refunderingskode og et kortnummer som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet. 
5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no og refunder beløpet til ønsket konto. 

Merk at saldo på kortet vil stå som «Kr 0» etter at kvittering er hentet ut. Glemmer du å få med deg kvittering før du forlater festivalområdet, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for refundering.

VIKTIG INFORMASJON: 
Mistet kort, med eller uten beløp, erstattes ikke. 

Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12 det året det er kjøpt. Refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen!  

Ubrukt beløp kan refunderes i inntil 4 år etter utgått gyldighetsdato på kortet. For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering. Gjelder ikke for kort kjøpt før 2013! 

Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no

Logg inn her

Artister torsdag 11. juni - flere artister offentliggjøres fortløpende

Artister fredag 12. juni - flere artister offentliggjøres fortløpende

Artister lørdag 13. juni - flere artister offentliggjøres fortløpende

 • Kygo

  Kygo

  Lørdag 13. juni 2015  – 
  Bergenhus Festning

  I en alder av bare 23 år er Fana-gutten Kyrre Gørvell-Dahl for øyeblikket den norske artisten som får størst internasjonal oppmerksomhet. Av musikalske landsmenn kan kun Ylvis og A-ha vise til flere avspillinger på strømmetjenestene. Tidligere i høst spilte han for 20 utsolgte konsertarenaer i Canada og USA. Tilsvarende suksess har hans Europaturné vært,

 • Tori Amos

  Tori Amos

  Lørdag 13. juni 2015  – 
  Bergenhus Festning

  Lørdag 13. juni står en av vår tids mest markante sangere, Tori Amos, på scenen under Bergenfest. Amos slo for alvor igjennom på tidlig 90-tall med platen "Little Earthquakes", et album som i stor grad var bygget på ufiltrerte opplevelser fra en ofte konfliktfylt hverdag. Med pianoet i front ble hun kjapt lagt merke til med sitt egenartede uttrykk og sjel

 • Aurora

  Aurora

  Lørdag 13. juni 2015
  Bergenhus Festning
 • Team Me

  Team Me

  Lørdag 13. juni 2015
  Bergenhus Festning
 • Jaga Jazzist

  Jaga Jazzist

  Lørdag 13. juni 2015
  Bergenhus Festning
 • Seinabo Sey

  Seinabo Sey

  Lørdag 13. juni 2015
  Bergenhus Festning
 • Kyla La Grange

  Kyla La Grange

  Lørdag 13. juni 2015
  Bergenhus Festning
 • The Dustbowl Revival

  The Dustbowl Revival

  Fredag 12. - lørdag 13. juni 2015
  Bergenhus Festning

Artister søndag 14. juni- flere artister offentliggjøres fortløpende

 • Röyksopp

  Röyksopp

  Søndag 14. juni 2015  – 
  Bergenhus Festning

  Da er det klart at Röyksopp avslutter Bergenfest 2015 søndag 14. juni!  Det er stor stas for oss å endelig kunne presentere Röyksopp på Bergenhus Festning, vis-a-vis stedet der Svein Berge og Torbjørn Brundtland skaper musikalsk magi i deres eget studio på Bergen Kjøtt. Som i år har resultert i en velfortjent Grammy Awards-nominasjon

 • Susanne Sundfør

  Susanne Sundfør

  Søndag 14. juni 2015  – 
  Bergenhus Festning - Plenen

  Albumaktuelle Susanne Sundfør spiller en av hovedrollene når Bergenfest avsluttes søndag 14. juni. Det er en mer musikalsk utadvendt Sundfør du møter i 2015, med høyere tempo og mer klassisk pop i låtene, noe hun viste til fulle da publikum fikk en smakebit av «nye» Susanne Sundfør på USF Verftet i november ifjor.

  Med førstesingelen «Fade Away» le

 • Death Cab For Cutie

Artister - dato ikke fastsatt

Bergen Fest annonse
 • Bergenfest på Spotify

 • Bergenfest på Facebook

 • Festivalområdet

 • Spesialtilbud til deg!

 • Grupper & hotellpakker

 • International visitors

  Bergenfest 2015 has partnered with Festicket to offer you a wide range of packages including your Ticket and Accommodation for the the festival. Read more here  >>