bilde av: De første artistene til Bergenfest 2014 er klare! kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

De første artistene til Bergenfest 2014 er klare!

Vi kan endelig begynne å lette litt på sløret for hvilke artister som skal pryde festivalplakaten på Bergenfest 2014. De første fire artistnavnene  er Billy Bragg, The Dillinger Escape Plan, Agnes Obel og Graham Parker & The Rumour. Fire navn som oser av kvalitet. Dét er vel også fellesnevneren. Rent bortsett fra at ingen av artistene har rent dørene ned på Bergens konsertscener.

Billy Bragg er en av de store politiske og musikalske røstene de siste tiårene. En artist med mye på hjertet og med en hengiven fanskare som er en gudbenådet liveartist som opptrer med hjerte utenpå skjorten. 
Les mer her >>

The Dillinger Escape Plan er metal/hardcorebandet som evner å nå langt utover sjangerens grenser  med musikken sin. New Jersey-bandet sammenlignes gjerne med Queens of The Stone Age og Faith No More. Ingen dårlig attest! 
Les mer her >>

Graham Parker har blitt hyllet i musikkpressen og av artistkolleger som en av de fremste artistene i sin generasjon. Hans klassebevisste og energiske musikk dannet opptakten til den britiske new vawe- og punkbølgen på slutten av 70-tallet. Nå er originalbesetningen av Graham Parker & The Rumour aktuelle med nytt, kritikerrost album – 30 år etter bandet la inn årene. 
Les mer her >>

Agnes Obel er utvilsomt en av Nordens viktigste stemmer akkurat nå. 2010 var året da vi ble introdusert for den begavede dansken, da hun med albumet «Philharmonics» serverte et kunststykke av et album. Hjemme i Danmark solgte platen til fem ganger platinum og lå som nummer én på bestselgerlisten i syv uker. "Agnes Obel er en mester i sitt håndverk med en lys fremtid i vente", skrev The Guardian i anledning debuten. 
Les mer her >>

Fem dagers Festivalpass samt Dagspassbilletter til enkeltdager på Bergenfest er i salg nå.

Flere festivalartister vil bli offentliggjort fortløpende. Hele programmet vil være klart utpå vårparten. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt direkte i mailboksen din.

Følg bergenfest