bilde av: Julegavetips fra Bergenfest! kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Julegavetips fra Bergenfest!

Bergenfest 2014 blir en strålende affære. Våre musikkinteresserte venner i Billettservice har lagt listen høyt og omtaler Bergenfest slik:

Norges beste byfestival sparker igang med noen helt fantastiske artister! Legender på rekke og rad er allerede bekreftet. Eller hva sier du til Robert Plant, ZZ Top, Billy Bragg, Television, Graham Parker og John Mayer?  Dette tegner til å bli et av de beste festivalprogrammene i 2014. Glem heller ikke publikumsfavorittene Franz Ferdinand, Yelawolf, Kylesa, Lars Vaular og hardtslående The Dillinger Escape Plan. Noe for enhver smak med andre ord.

Kjekt med skryt fra hovedstaden. Det hører med til historien at også Dagbladet har lagt merke til at ting skjer i Vestlandets hovedstad, og kunne melde at "Bergenfest viser muskler" i en artikkel om alle de fine artistene som allerede er bekreftet til festivalen.

MANGLER DU DEN SISTE PRESANGEN OG ER TOM FOR GODE IDÉER? Da er enten et Dagspass eller Festivalpass til Bergenfest 2014 rednngen! Kjøpes online som TICKETFAST på Billettservice, billetten blir omgående sendt til deg på e-post. Print ut billetten, pakk pent inn og du leverer den flotteste gaven som finnes: en stor opplevelse! Alt ordnes enkelt hjemmefra på noen få minutter! Du finner Billettservice sin bestillingsside her >>

Like over nyttår fortsetter vi å offentliggjøre nye artister til festivalen. Vi kan allerede nå love en solid godbit til vårt første artistslipp i 2014. Artisten bak en av de aller mest mest populære låtene i 2013 både i Norge og i store deler av verden forøvrig kommer til Bergen for aller første gang. Som artist. Watch this space..!

GOD JUL & GODT NYTTÅR!

Følg bergenfest