bilde av: Interpol kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Interpol

Julaften kommer tidlig for indie-fans i år. Nå kan vi nemlig meddele at New Yorks store sønner, Interpol, kommer til Bergenfest neste sommer. 

Debuten "Turn on the Bright Lights" fra 2002 gjorde dem umiddelbart til kritikerfavoritter. NME hadde den i sin topp 10 over årets album, mens Pitchfork gikk enda hardere til verks og utropte det til årets album. Siden den tid har Paul Banks og hans menn spekket katalogen med flere plater som har fått klassikerstatus, vi nevner "Antics" og "Our Love to Admire"

Interpol har med stort hell tatt arven fra post punk-fenomener som Joy Division og Television og gitt det særegne uttrykket en helt ny relevans de siste ti årene, noe som har skaffet dem en stor fanskare verden over. Norge inkludert.

Etter noen års avbrekk kom gjengen tidligere i år sterkt tilbake med sitt femte album "El Pintor", innspilt i legendariske Electric Lady Studios. De fleste har vært samstemte om at platen er en svært vellykket tilbake-til-utgangspunktet-affære, Drowned in Sound skriver:  "Det er et modig forsett her og en uuttalt selvtillit, de har gått tilbake til røttene og resultatet er strålende", mens NME påpeker at det fremdeles er plenty av verdi i deres elegante, sparsommelige estetikk. 

Da er det bare å proppe spillelistene med nye og gamle favoritter som "Evil", "All the Rage Back Home" og "NYC". Interpol er i storform - det er noe vi alle imøteser med stor glede

Følg bergenfest