bilde av: Lower Than Atlantis kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Lower Than Atlantis

Britiske Lower Than Atlantis har tatt bransje og fans med storm de siste årene. Gjengen fra Watford har gjort melodiøs post hardcore til en meget farbar vei, noe som har gitt dem heder og ære i pressen og spillejobber på noen av verdens mest prestisjetunge festivaler. Vi nevner et lite utvalg: britiske indie-festivalers mor, Reading/Leeds og kanskje verdens største festival for rock og metal, Download.

Med låter som «If the World Was to End», «Here We Go» og «English Kids in America», har de fått et stadig større hjerterom hos folk med en forkjærlighet for storslagen og melodiøs rock som Foo Fighters og Jimmy Eat World.

Gjengen har turnert aktivt siden starten i 2007 og rukket å gi ut fire plater i løpet av like mange år. Debuten «Far Q» kom i 2010, og i 2011 ble de plukket opp av giganten Island Records som ga ut «Changing Tune». Selvtitulerte «Lowe Than Atlantis» kom tidlig i høst.

Det er med andre ord en driftig kvartett vi har med å gjøre, noe som også har gjenspeilet seg i en rekke sagnomsuste konserter.

Så her er vår oppfordring til deg, liker du noen av disse bandene: The Smashing Pumpkins, Rival Schools, Blink 182 eller At the Drive in, bør du ta grep og sjekke ut Lower Than Atlantis. De har er særegen melodi som smitter farlig kjapt. 

Har du allerede gjort det, vet du hva vi snakker om.

Følg bergenfest