Årets Bergenfest-app er nå tilgjengelig for iPhone og Android!


Bergenfest har naturligvis sin egen festival-app som kan lastes ned gratis til iPhone og Android. Du finner den i App Store og i Google Play.

Bergenfest-appen byr på masse nyttig festivalinformasjon, deriblant spilletider, artistomtaler og praktisk info som tider for innslipp, kart over festivalområdet og mye mer. Du kan finne linker til artistenes Facebooksider og YouTube-kanaler, samt enkelt dele videre dine nye favorittartister med venner på sosiale medier.

Etter hvert som du har bestemt deg for hvilke artister du skal få med deg, kan du markere disse med en stjerne i appen og enkelt finne dem igjen i din egen private favorittoversikt. Dette er en enkel og morsom måte å planlegge festivalløypen på.

Vi vil også på det varmeste anbefale deg å veive appens lighterfunksjon over hodet når du en vakker sommerkveld står foran Bastionen eller Plenen scene med gledestårer i øynene og hører yndlingslåten din bli spilt over PA-anlegget.

Hvis du ikke allerede følger oss – her er linker til Bergenfest på sosiale medier. Her deler vi bilder, nyheter, videoer og mye mer i tilknytning til festivalen og årets artister. En gang i blant arrangerer vi også konkurranser hvor du kan vinne flotte premier som merchandise, plater og annet. Vi møtes der!

          

Følg bergenfest