Frem med markeringstusjen... Spilleplanen for Bergenfest 2015 er endelig klar!

Dagsprogrammene finner du her på bergenfest.no samt i vår festivalapp som kan lastes ned gratis via App Store og Google Play.

Bergenfest har i år 46 artister på plakaten innenfor et hav av spennende sjangre, og for en gullrekke med artister festivalen i vest kan skilte med! Årets lineup toppes av fantastiske artister som Sam Smith, Kygo (live), Röyksopp, Patti Smith (performing "Horses"), Susanne Sundfør, alt-J, Interpol, Tori Amos, Jackson Browne, Death Cab For Cutie, Bastille, Ben Howard, Aurora, Rae Morris og en lang rekke flere... 

Alle festivalartistene er selvsagt behørig presentert her på websiden.

Det er solgt godt med billetter til alle fire dagene, faktisk har vi solgt 25% mer enn ifjor på samme tid! Dét er gode nyheter for oss, og et tydelig tegn på at det er på tide for deg som publikummer som ennå ikke har bestemt deg, at du for alvor bør begynne å orientere deg i festivalprogrammet og sikre deg billetter før enkeltdager blir utsolgt. Lørdagen med blant annet Kygo (som seg hør og bør gjør sitt eneste livesett i Norge i hjembyen), alt-J, Tori Amos og vidunderlige Aurora er den dagen som selger raskest og forventes å være den dagen som først selger ut.

Fredag i forrige uke la vi ut 250 ekstra firedagers festivalpass. Det er det i skrivende stund kun et fåtall festivalpass igjen av!

Følg bergenfest