Hardtslående nykommere inntar Bergenfest!

Uncle Acid & The Deadbeats og The Hell tilhører en ny generasjon britiske band som har tatt steget fra undergrunnen og frem i rampelyset på veldig kort tid. Det er et mildt understatement å hevde at det knyttes relativt høye forventninger til deres videre karrierevei.

Uncle Acid & the Deadbeats har i løpet av kort tid tatt steget i fra å være et helt ubeskrevet blad i konsertsammenheng til å bli et liveband av klasse, utvilsomt godt hjulpet av å ha blitt utpekt til å være support for selveste Black Sabbath på deres 2013-turné. Torsdag 12. juni spiller bandet på Bergenfest.

The Hell er fremdeles et slags mysterium. Ingen vet helt hvem de er, men det sies at medlemmene har røtter i etablerte og mindre etablerte hardcore-band fra den britiske scenen. Så langt har de kun gitt ut et album, "You're Listening to the Hell". Platen har de lagt ut på nettet for gratis nedlastning. Musikalsk har bandet kokt i hop et frådende brygg av like bestanddeler punk, hardcore og death metal, toppet med sleivete og humoristiske tekster. Lørdag 14. juni kan The Hell oppleves på Bergenfest.

Bergenfest 2014 arrangeres i tidsrommet 11. - 15. juni på Bergenhus Festning. En rekke flotte artister er allerede offentliggjort, deriblant John MayerZZ TopRobert PlantBlondieTelevisionBilly BraggLars Vaular, Monica Heldal, The Dillinger Escape Plan og Franz Ferdinand - for å nevne noen. Flere artister offentliggjøres fortløpende.

BILLETTER TIL BERGENFEST BESTILLER DU HER  >>

Følg bergenfest