Highasakite, Thomas Dybdahl og The Strypes til Bergenfest!

Kritikerroste Highasakite, folkekjære Thomas Dybdahl og de irske nykommerne The Strypes inngår i et fint knippe nye artister og band som skal bidra til å gjøre Bergenfest til en deilig start på festivalsommeren. Andre nye tilskudd til programmet er amerikanske John Fullbright, Mark Mulcahyog Ben Miller Band samt det fransk-jamaikanske samarbeidsprosjektet Winston McAnuff & Fixi.

Highasakite spiller lørdag 14. juni, en kveld der Lana Del Rey er headliner, mens de andre inngår i programmet for onsdag 11. juni der ZZ Top er headliner.

Bergenfest 2014 har allerede bekreftet artistnavn som Lana Del Rey, Robert Plant, ZZ Top, John Mayer, Simple Minds, Blondie, Franz Ferdinand, Passenger, Television og Billy Bragg - for å nevne noen.

NB! Det er nå mindre enn 200 femdagerspass igjen til årets festival. Har du tenkt deg på Bergenfest tre dager eller mere er dette det man på godt norsk kan kalle en god deal! Kjøp nå, før det er for seint. Det er fremdeles rikelig med dagspass igjen til de enkelte dagene.

Følg bergenfest