Sam Smith avlyser flere opptredener - inklusive Bergenfest 11. juni

Vi beklager å måtte meddele at Sam Smith ikke kommer til Bergenfest 11. juni. Han har som kjent vært nødt til å avlyse konserter i Australia og Japan den siste tiden for å kunne hvile stemmebåndene sine for deretter å gjennoppta turnévirksomheten. Nå viser det seg at han må gjennomgå en operasjon på stemmebåndene. Med påfølgende forventet rekonvalenstid på 6-8 uker, er det en rekke arrangementer som dessverre må utgå som en følge av dette.

"Dear all: I am very upset to announce I have been battling to get my vocal cords better the last 10 days but unfortunately they haven't recovered and I am going to need surgery. I'm so gutted to be missing all the shows and events I was meant to be playing at. The doctors say I will be back in 6-8 weeks and I cannot wait to sing for you all soon." – Sam Smith
 
For Bergenfest sin del er de praktiske implikasjonene at vi jobber intenst med å finne en artist som kan gå inn på Sam Smith sin plass i programmet torsdag 11. juni. Ny artist vil bli offentligjjort så snart det er klart. Det vil ikke bli refundert billetter som en følge av avlysning av en enkelt artist på festivalen. Bergenfest er en festival og refusjon gis kun ved total avlysning av enten festivalen eller en enkeltdag på festivalen. Dette er i tråd med kjøpsbetingelser.
 
Vi ønsker Sam Smith god bedring. Det er ingen som er mer lei seg enn ham for at han må avlyse konsertene sine i en tid fremover. Det viktigste nå er at han blir frisk.


Følg bergenfest