Takk for 2014 - kjøp Festivalpass Bergenfest 2015 allerede nå!

Bergenfest 2014 er over, og det er i sannhet en av de vakreste festivalutgavene Bergen har sett. En ren lykkepille bestående av like deler god musikk og flott publikum!

Sommeren er ikke den samme uten Bergenfest, og vi vet at det er flere enn oss som tilpasser ferieplaner og annet i forhold til festivaldatoene. Derfor har vi valgt å legge ut festivalpass for 2015 allerede nå. 

Bergenfest har for alvor funnet seg til rette som utendørsfestival på Bergenhus Festning, og det finnes neppe et vakrere festivalområde i vårt langstrakte land. Ei heller finnes det bedre publikum enn dere som har besøkt oss disse junidagene i Bergen. Hele 25.313 publikummere fått servert oppunder 60 unike konsertopplevelser fra festivalens fire scener. Hva som var den beste konserten, det mest intense dagsprogrammet eller det beste måltidet på festivalområdet kunne vi helt sikkert diskutert i dagevis.

Årets festivalpass var utsolgt i god tid før festivalstart selv om vi økte kraftig opp antall festivalpass fra 2013 til 2014. Det kan med andre ord være lurt å være tidlig ute dersom du ønsker å få med deg festivalen i sin helhet neste sommer.

Programmet for Bergenfest 2014 vil lanseres utover høsten og videre gjennom vinteren og våren, vi skal gjøre vårt ytterste for å lage en like god festival også i 2015!

Takk for at du var med på Bergenfest 2014! Vi sees igjen 11-14. juni 2015! Kjøp Festivalpass Bergenfest 2015 her ->>

Følg bergenfest