Takk for i år - vi sees 12. - 15. juni 2013!

Da er det på tide å oppsummere årets Bergenfest, som for aller første gang har funnet sted i fantastiske omgivelser på Bergenhus Festning. Det er bare å slå fast med det samme - Bergenfest i ny drakt har gitt mersmak og byen har fått sin første fullblods utendørs musikkfestival! 

I kombinasjon med et finfint program på et utvalg av byens klubbscener har Bergenfest 2012 på Bergenhus Festning gitt publikum anledning til å smake på følelsen av en ekte utendørs festival i Bergen. Tilbakemeldingene har vært overstrømmende og udelt positive, både fra publikum, artister og kolleger fra musikkbransjen som har besøkt festivalen. 11.500 publikummere har løst billett til festivalen. I tillegg kommer rundt 4.500 skoleelever og barnehagebarn som har deltatt på Bergenfest Ung og Bergenfest Barn samt omlag 600 akkrediterte artister, presse, medarbeidere og bransjekolleger. 

De musikalske høydepunktene har stått i kø, logisitikk og publikumsflyt har fungert som planlagt og flere hundre medarbeidere har gjort en suveren jobb med å bidra til at Bergenhus Festningsområde har fremstått som en strålende arena for Bergenfest i ny drakt. 

Neste år starter Bergenfest onsdag 12. juni og slutter lørdag 15. juni. Notér datoene allerede nå. Første artist til festivalprogrammet vil bli offentliggjort i månedsskiftet august/september. 

Takk for i år, ta godt vare på den herlige stemningen fra årets festival - vi gleder oss allerede til fortsettelsen! 

Følg bergenfest