Tre nye artister klare for Bergenfest 2012: Ane Brun, The Last Hurrah! og King Krule

Ane Brun, The Last Hurrah! og King Krule er de tre artistnavnene som er først ut i det nye året i rekken av artister som skal prege Bergenfest 2012.


Ane Brun - med fjorårets utgivelse "It All Starts With One" befestet hun sin særstilling blant norske artister. ”Mektig popkunst” var tittelen da Dagbladet ga albumet full pott og terningkast seks da det kom ut i september 2011. VG kalte samme album ”sterkt vanedannende” – også der ble terningen trillet til seks. Ane Brun spiller på festivalens siste dag, søndag 24. juni, og Dagspassbilletter til Bergenhus Festning er i salg fra kl 9 tirsdag 10. januar. 

The Last Hurrah! er veteranen HP Gundersen sitt nye band og albumet "Spiritual Non-Believers ble til manges gledelige overraskelse kåret til årets beste norske album i VG da avisen oppsummerte plateåret 2011. Dato og konsertsted for The Last Hurrah! er ikke bestemt enda.

King Krule er et av artistnavnene som går igjen på oversikter over hvem engelsk musikkpresse tror skal prege musikkåret 2012. Han har enda ikke fylt 18 år, men lager musikk som er både modig, sjarmerende og ikke minst velprodusert. King Krule inngår i klubbprogrammet på Bergenfest lørdag 23. juni. Billetter til klubbprogrammet blir lagt i salg på et senere tidspunkt.

Samtidig må vi også informere om at Vetiver dessverre har kansellert sin Bergenfest-opptreden. De har bestemt seg for å droppe å reise til Europa i juni. Trist. Vi hadde gledet oss til å få oppleve bandet her i Bergen for første gang.

For informasjon om hvordan de ulike billettvariantene på Bergenfest 2012 fungerer, KLIKK HER >>

Følg bergenfest