Tusen takk for 2013! Kjøp neste års festivalpass allerede nå!

Kjære publikum, frivillige, samarbeidspartnere og artister: Takk for at dere bidro til at Bergenfest 2013 ble en av de vakreste festivalutgavene Bergen har sett.

Bergenfest har for alvor funnet seg til rette som utendørsfestival på Bergenhus Festning, og det finnes neppe et vakrere festivalområde i vårt langstrakte land. Ei heller finnes det bedre publikum enn dere som har besøkt oss disse junidagene i Bergen. Hele 29 749 publikummere fått servert 75 unike konsertopplevelser på ti forskjellige scener. Hva som var den beste konserten, det mest intense dagsprogrammet eller det beste måltidet på festivalområdet kunne vi helt sikkert diskutert i dagevis.

Sommeren er ikke den samme uten Bergenfest, og vi vet at det er flere enn oss som tilpasser ferieplaner og annet i forhold til festivaldatoene. Derfor har vi valgt å legge ut festivalpass for 2014 allerede nå. Festivalpassene selges til samme gunstige pris som i år, det vil si kr 1750 + avgift.

Årets festivalpass var utsolgt allerede fire måneder før festivalstart. Det kan med andre ord være lurt å være tidlig ute dersom du ønsker å få med deg festivalen i sin helhet neste sommer. Programmet for Bergenfest 2014 vil lanseres utover høsten og videre gjennom vinteren og våren, men at det blir minst like bra som i 2013 - det lover vi!

Takk for i år! Vi sees igjen 11-15. juni 2014!

Kjøp Festivalpass Bergenfest 2014 her ->>

Følg bergenfest