bilde av: To toppnavn til fredagen er lansert! kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

To toppnavn til fredagen er lansert!

Det er en stor glede å annonsere at 3 x Oslo Spektrum-selgende Karpe Diem og den svenske popkometen Tove Lo er klar for Bergenfest, fredag 16. juni. For en fest det blir! 

Etter nylig å ha solgt ut tre kvelder i Oslo Spektrum og vunnet halvparten av prisene på årets P3 Gull, er det så visst grunnlag for å hevde at Karpe Diem er Norges største og mest populære band akkurat nå. Det er derfor en stor glede å kunne skrive dem helt øverst på Bergenfestplakaten fredag 16. juni. Konserten på Bergenfest blir Karpe Diems største konsert i Bergen til dags dato, HEISANN kjempefest på Plenen!

Hitmaskinen Tove Lo er en av de mest ettertraktede stjernene på pophimmelen for tiden og definitivt en av de skandinaviske artistene som gjør det best både på hjemmebane og internasjonalt. Med låter som Cool GirlSay ItStay High, og Talking Body nærmer hun seg en milliard avspillinger på Spotify.

Dagspass til fredag 16. juni - så vel som festivalpass og dagspass til de øvrige dagene på Bergenfest, er nå i salg til early bird-pris. Grip sjansen og sikre deg verdens beste julegave til deg selv eller en god festivalvenn!

Følg bergenfest