bilde av: Tre nye navn til Bergenfest! kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Tre nye navn til Bergenfest!

35 artister er allerede bekreftet. Her kommer tre til: Liv Dawson, Kadhja Bonet og Gordi er alle klare for Bergenfest!

Årets festivalprogram begynner virkelig å ta form. Snart får vi også på plass nye websider som gjør det enklere for dere å navigere i det rike programmet. 85% av alle festivalpass til Bergenfest 2017 er allerede solgt. Dette betyr at du bør få ut fingen dersom du ønsker å få med deg alle de fire festivaldagene på Bergenhus Festning i juni. Det vil vi anbefale.

Vi har allerede offentliggjort 35 artister til festivalen. Vi skal slippe cirka 15 flere artister før vi er helt i mål med årets program. Her er tre av dem: 

FRE 16. JUNI: Kadhja Bonet
Kadhja Bonets debutalbum åpner med et sus av ærefrykt og dramatikk: du synker ned i en kinostol en gang i fortiden eller fremtiden – er du i ferd med å konsumere en remake av Askepott eller en spinoff av Barbarella? På The Visitor inviterer Kadhja Bonet oss inn i en verden som ikke helt er vår egen, hvor før og snart møtes i en parallell, deiligere og mer interessant nåtid. Det tidløse og referansetunge uttrykket til Bonet gjør at vi strever med etikettene: Bonets fløyelsmyke stemme kanaliserer ikke klassisk, jazz, soul, folk eller psykedelia, men en magisk realisme som ikke har sin egen hylle i platebutikken.  

TORS 15. JUNI: Gordi 
Sydney-ungdommen Gordi er opprinnelig fra et gårdssamfunn i New South Wales med kun 2,381 innbyggere. Spennet mellom det rolige og det intense, det fredfulle og det industrielle, er så visst også definerende for musikken hennes. Jordnære og vemodige folk-låter er tyllet inn i delikate, men dristige elektroniske produksjoner. Alt dette gir “Breezy, wintry melancholy at its finest” i følge The Guardian. Hun har jobbet med Alex Somers fra Sigur Rós, fått skryt av Belle & Sebastian og delt scene med Bon Iver. Vi spår at dette kun er fotnoter når biografien og Gordi skal skrives. 

TORS 15. JUNI: Liv Dawson
“If you’re looking for a new floor-filling club banger, your search might be over” skriver DIY Magazine om den Disclosure-produserte dypdisco-hitten til tenåringen Liv Dawson. Surrey-sangeren er den nye gulljenten til teamet bak 2017s største britiske popartist: Ed Sheeran. Med sin synergi av gjenkjennelige girl next door-betroelser og moderne elektronika skal Liv Dawson erobre verden. Hun har nylig solgt ut sitt første headlinershow i London. Om ikke lenge kommer hun nok også til å skape overskrifter her hjemme.  

Følg bergenfest