bilde av: Velkommen til Bergenfest Ung! kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Velkommen til Bergenfest Ung!

13. juni inviteres barnehager og 7. - 10. trinn i Bergen Kommune for en festivaldag for de yngste på Bergenhus Festning. Årets artister er Good Time Charlie og Kakkmaddafakka!

Bergenfest Ung er Bergenfest sitt tilbud til barne- og ungdomsskoleelever samt barnehagebarn i Bergen Kommune. Hvert år kickstarter Bergenfest med Bergenfest Ung, en egen festivaldag for de yngste. Vi duker til konsert for barnehagebarn kl. 10.00 og for skoleungdommer kl. 12.00. Konsertene finner sted på Plenen, Bergenfests hovedscene, og arrangeres med samme faglige tyngde som den kommersielle delen av festivalen. Med Bergenfest Ung vil vi vise de yngste at musikk nytes best fra en scene og i selskap med andre mennesker. 

Årets artist for barnehagene er Good Time Charlie - jubelbandet som alltid sprer blues og baluba! Med konsertkonseptet Jubelblues har Good Time Charlie truffet innertier i det å spille blues for barn i alle aldre. Musikken har gøye rytmer og morsomme tekster på vestlandsdialekt som er lette å synge med på. “Jubelblues og blåsus er på høyde med Knutsen & Ludvigsens Juba Juba”, har Bluesnews skrevet at albumet. Her kan alle delta – det handlar om å få brukt spontaniteten sin på en lekende måte. 


Konserten for barnehagene begynner kl. 10.00, innslipp er fra kl. 09.00. Meld din barnehage på her!

Sjekk ut Good Time Charlie på Spotify her

Årets artist for 7. - 10. trinn er livefavorittene KakkmaddafakkaBergensgruppen har en enorm fanskare som har fylt konsertlokaler over hele verden i drøye ti år. Deres helt spesielle evne til å inkludere og engasjere publikum gjør at Kakkmaddafakka er en perfekt artist for uerfarne og nysgjerrige konsertgjengere.

Konserten for 7. - 10. trinn begynner kl. 12.00, innslipp er fra kl. 11.15. Meld din skolegruppe på her!

Sjekk ut Kakkmaddafakka på Spotify her!  

Følg bergenfest