bilde av: VIPPS/Bergenfest-stipendet 2016

VIPPS/Bergenfest-stipendet 2016

Gratulerer til 9 Grader Nord og boy pablo, mottakerne av årets Vipps/Bergenfest-stipend. De to svært så spennende lokale artistene er også de første som lanseres til Bergenfest 2017. 

Vipps/Bergenfest-stipendet er et nyetablert stipend på initiativ fra DNB og Bergenfest som tildeles artister fra Bergensområdet som giverorganisasjonene mener i særlig grad har gjort seg fortjent til støtte i etableringsfasen grunnet sine spesielle talenter og ambisjoner. Hvert av stipendene er 35 000 kr stort som skal brukes på musikk-karriæreutviklende aktiviteter. I tillegg til stipendbeløpet vil artistene bli presentert på Bergenfest, samt på en egen klubbkonsert på Lille Ole Bull Scene 31. januar i regi av Bergen Live.

Årets stipendmottagere er fantastiske 9 Grader Nord og boy pablo. Dette er to artister som DNB og Bergenfest har svært stor tro på og som vi gleder oss til å følge i tiden fremover. De er også herved de første to artistene som offentliggjøres til Bergenfest 2017. Gjør deg bedre kjent med dem i videoen under!

Følg bergenfest